2009. június 14., vasárnap

Hola!
Rabanal del caminoban vagyok egy angolak altal fenntartott szallashelyen, ami donativos elvileg ingyenes. Ma felhos egbolt alatt tettem meg az utam. Vasarnap van es bolt nincsan ilyenkor nyitva. Mar lefurodtem, kimostam a mindennapi adag ruhat. Pihenes , seta kovetkezik.
Puszi!

4 megjegyzés:

  1. ¡Hola magyar zarandok!

    Ma szep helyen jarsz akkor, en sajnos ott napokig esoben mentem, a mesetan meg tuzo napon. Ez kiszamithatatlan. Itt napok ota nem sut a nap, de csak reggel van hideg. Palas de Rei-ben vagyok most. Vega de Valcarse utan most talatam eloszor netet egy barban. Ahogy beersz Palas de Reibe ( a varosba) a templom utani lepcson leersz, egybol fordulj balra, 30 m, itt negy gep is van.

    Galiciarol irtam a blogomra, legyen tartalek keksz, harapnivalo Nalad, itt rosszab az elletes, mint az eddigi tartomanyokban. Siman atmesz ot-hat falun ugy, hogy semmi sincs. Volt ugy, hogy delig nem tudtam enni.

    En penteken erek Santiagoba, es szombaton megyek is tovabb

    Buen Camino

    VálaszTörlés
  2. Szia Erzsike! Irigyellek, hogy neked nyúlnak a nadrágjaid. Az én ruháim csak összemennek. Úgy látszik, nekem is ki kell mennem egy olyan "mosóporért". Élvezd minden pillanatát az ottlétnek, mert itt nem lett jobb semmi, inkább csak rosszabb! Vigyázz magadra! Puszi! Sztancsik Ildi

    VálaszTörlés
  3. Puszi Erzsike!
    Azért nem jelentkeztem mert megint kórházban voltam...Megműtöttek epekővel!!!
    Mostmár itthon vagyok és jól is érzem magam.
    Kár hogy ilyen messze vagy jó lett volna ha öntesz belém egy kis lelket.Örülök hogy szépen haladsz az ÚTON szuper ügyes vagy!!!Majd mesélj el mindent ha hazajöttél!Sok puszi és vigyázz magadra:Icus és Szilwee

    VálaszTörlés
  4. Szia Erzsike! Itthon minden rendben,örőlök hogy szépen haladsz úton. Vigyázz magadra! Sokat gondolok rád KATI

    VálaszTörlés