2009. június 23., kedd

Hola!
Ma 27 km-t tettem meg es az ut felenel a meduzzarol hires varosban egy nagy adag meduzza etelt ettem, ami finom volt. De a latvagy a meduzzakrol, nagyon " erdekes "volt. Fenykepein vannak rolluk.
Negyven kilometer van hatra. Azt mondanam, hogy az mar semmi, de azert megsem volt olyan
konnyu , amilyen konnyeden lehet errol irni. De, hogy gyonyoru az vitathatatlan.
Puszi mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Szia Erzsikém!

    Mindig jó olvasni a beszámolódat. Szinte hihetetlen, hogy már a végéhez közeledsz. Már nagyon várom a hazaérkezésedet. Továbbra is érezd magad jól.

    Puszillak: Magdi

    VálaszTörlés
  2. ¡Hola magyar Zarandok!

    Lassan, de biztosan eljutottam Finisterraig.

    Ha gyalog jossz ki, akkor arra kell szamitanod, hogy Negreiraban nem lehet elerni az alberguet idoben, de van szallas a faluban. Onnan 20 Km-re van egy magan albergue (10 hely) de nagyon kulturalt. Onnan be tudsz mar jutni az Olveirai Albergue-be idoben. En utana Cee-ben megalltam, es most bizom benne, hogy itt ma beferek az Albergue-ba, holnap meg visszamegyek Santiagoba, es ott az -az Albergue befogad, ahol aludtam, es penteken reggel irany a repter.

    Az az igazsag, hogy mar nagyon mennek haza az enyeimhez.

    Tovabbi jo zarandoklatot, a labadra tovabbra is vigyazz, a terep itt sem konnyebb, minden lepes fontos.

    ¡Buen Camino!

    VálaszTörlés
  3. Apropo, a meduzat nem polipnak hivtak?

    VálaszTörlés
  4. Ahogy szamolom, ma kb. Santa Ireneben alszol, es holnap fog beerni. Ha ott alszol, akkor nem leszel ma gep kozelben. En holnap visszamegyek Santiagoba, es az Albergue Agvariusban fogok aludni, ha lesz hely. Meg az is lehet, hogy talalkozunk.

    VálaszTörlés