2009. június 10., szerda

Hola!
Jol vagyok, csak nem voltam internet kozeleben. A Mezetan voltam ez egy mas videk, Meg egy nap es Leonban leszek. Olyan elmenyekben gazdagon teltek a napjaim.
A legszebb az elso nap a masik pedig Castorjez utan volt. Most befejezem lehet, hogy meg irok
ma.

3 megjegyzés:

  1. Szia Erzsike! Nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen kitartó vagy! Biztosan csodálatos tájakat látsz, szebb mint tv-ből vagy buszról nézve. Itthon nem valami rózsás a helyzet, úgyhogy élvezd minden pillanatát annak, ami ott van körülötted! Itthon majd csak magyar szót hallasz, bár biztosan hiányzik egy társ, akivel meg tudnád osztani az élményeidet. Ezért írunk. Olyan vagy most nekünk, mint egy valóság-show. Puszi! és Kitartás! Sztancsik Ildi

    VálaszTörlés
  2. ¡Holas Magyar Perigrina!

    Megint sikerult pontosan megadnod, hogy hol vagy. Nekem pl fogalmam sincs, talan Itero de Vegaban?
    Vagy talan tul vagy a Calzadilla de Romanan es Reliegosban vagy?

    A lenyeg, hogy jol vagy, es elmenyekben gazdag az Utad.

    Itt elotted mar 5 vagy 6 napja esik, uszohartya no az ujjak kozott, de havazast is lattam Santa Catalinatol delre kb tolem 10 km*re. Ilyen a CAmino, es most jon Galicia, ami allitolag kiszamithatatlan. Talan ott jo ido lesz.

    Figyelj!

    Jo szallasom volt Villadangosban, kellemetlen volt Santibanezben.
    Nagyon jo, szallodai minoseg volt Santa Catalinaban, a masodik alberguaban, ahogy beersz balra.
    A hegyrol (cruz de Ferro olvashatsz a blogomon, en ma fenn maradnek Foncebadonban, es utana lejonnek egy menettel Molinasecaba. Ott ket Albergue is van. Most Cacabelosban vagyok, a falun tuk, a hid utan van az albergue. I. osztalyunak itelem en.

    Buen Camino, irj gyakrabban, es add meg, hol vagy.

    VálaszTörlés
  3. Szai Erzsi!

    Örülök, hogy jól vagy, végre jelentkeztés. Mindenki izgul érted. Itthon sivárság. Úgyhogy élvezd a kinttartózkodás minden pillanatát. Azért jól elhaladtál. Szinte hihetetlen. Vigyázz magadra továbbra is.

    Puszillak:
    Magdi

    VálaszTörlés